Що нового почерпнули студенти на XII Міжнародній виставці LABComplEX?

Студенти кафедри харчової біотехнології і хімії факультету інженерії машин, споруд та технологій під керівництвом асистентів Т.О.Лісовської та Н.Г. Копчак відвідали XII Міжнародну виставку LABComplEX, яка відбулася 25 – 27 вересня у місті Києві.

В рамках цієї виставки було охоплено всі аспекти комплексного забезпечення лабораторій для харчової промисловості і аграрного сектора, фармацевтичної промисловості, ветеринарної медицини, лабораторної медицини, а також водопідготовки, стандартизації і метрології, екології, науки й освіти.

Студенти мали змогу ознайомитися з новинками аналітичного обладнання, лабораторними контрольно-вимірювальними приладами, загальнолабораторним обладнанням, мобільними лабораторіями, лабораторними меблями та посудом, інструментами та витратними матеріалами, реагентами, індикаторами, тест-системами та реактивами тощо. Відвідали семінар «Сучасні підходи до експертизи та контролю якості харчової продукції», у рамках якого розглядалися доповіді на актуальні теми про систему НАСС, оптичні сенсорні системи в контролі якості харчових продуктів, товарознавча оцінка кисломолочної продукції, технологічна експертиза та контроль якості зерна пшениці при зберіганні.

Змістовна екскурсія була добрим генератором нових ідей та думок.