#ErasmusDays 2019

11 жовтня 2019 року відбулась презентація програми Еразмус+ в рамках світового флешмобу #ErasmusDays 2019.

Розпочався захід із вступного слова проректора з міжнародного співробітництва проф. Вітенько Тетяни Миколаївни, яка активно долучає університет до діяльності програми Еразмус+.

Що являє собою програма Еразмус+, які переваги та можливості вона надає студентам, викладачам та працівникам, а також, що потрібно зробити, щоб стати її учасником детально розповіла спеціаліст відділу міжнародного співробітництва Івашків Дана Юріївна.

Студенти-учасники програми кредитної мобільності Еразмус+ поділились цікавим досвідом навчання в університетах партнерах: Університет Валенсії (Іспанія), Технічний Університет Кошице (Словаччина), Університет прикладних наук в Нисі (Польща), Каунаський технологічний університет (Литва) та отримали приємні подарунки.

Світовий флешмоб гармонійно поєднався з днем вишиванки у ТНТУ, тому традиційне українське вбрання учасників презентації колоритно доповнило захід. Окрасою презентації стала приємна несподіванка для усіх присутніх — фотозона з логотипом Erasmus+.

Відділ міжнародного співробітництва щиро вдячний за допомогу у проведенні заходу студентам-учасникам програми, лабораторії FabLab, відділу у справах молоді та зв'язків з громадськістю та Національному Еразмус+ офісу в Україні.