Відкриття Індо-Європейського Центру

8 листопада 2019 року у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя відбулося офіційне відкриття Індо-Європейського Центру як представництва Індо-Європейської Освітньої Фундації (Польща).

Індо-Європейський Центр в ТНТУ було створено в рамках підписання Угоди про співпрацю між нашим університетом та Індо-Європейською Освітньою Фундацією у 2019 році.

Урочисто відкривали Центр ректор університету, член-кореспондент НАН України, д.т.н., професор Петро Ясній, президент Індо-Європейської Освітньої Фундації Прадіп Кумар та член Парламенту Індії, голова парламентського комітету з питань промисловості, генеральний секретар Джаната Дель Юнайтед Шрі К.С. Тьягі.

Діяльність Центру спрямована на встановлення і розвиток освітніх, науково-дослідних, виробничих, культурних зв’язків ТНТУ, а також інших закладів вищої освіти та суб’єктів підприємницької діяльності України з Індійськими партнерами.

Директором Центру призначено Ірину Крамар. Саме Індо-Європейський Центр в ТНТУ виступив основним організатором ІІ Міжнародної конференції «Бізнес-ризики у динамічному глобальному середовищі (BRCDGV 2019)».

Індо-Європейський Центр запрошує до співпраці!