Програма практики «АПОЛЛО» у Німеччині — нові можливості для студентів

11 листопада 2019 року у ТНТУ відбулася презентація програми практик Асоціації зі співробітництва в області екології, сільського господарства та розвитку села в Східній Європі АПОЛЛО (Німеччина). Цьогоріч гостями ТНТУ були Крістіна Бенеке — керівник програми АПОЛЛО в Україні, Хайко Шлот — керівник агропідприємства та Наталія Рубан — представник програми АПОЛЛО.

Учасники зустрічі мали змогу більш детально ознайомити студентів з програмою АПОЛЛО, яка передбачає набуття студентами професійної кваліфікації, пов’язаної з навиками роботи, механізмами та технологіями аграрного підприємства та особистими компетенціями із володіння німецькою мовою.

Представники компанії зазначили, що суттєвими перевагами програми практики АПОЛЛО є безкоштовна участь для студентів та отримання навчальної візи до Німеччини.

Також у плані заходів програми практики передбачено семінар з міжкультурної підготовки у червні, екскурсії, виставки та професійні семінари — у липні та серпні, заключний семінар зазвичай відбувається в завершення практики.

Нагадаємо, що у 2019 році учасниками програми практики від ТНТУ стали студенти факультету інженерії машин, споруд та технологій — Ткачук Владислав-Сергій, Гринчук Тетяна та Гайдамака Михайло. За результатами практики студентка четвертого курсу спеціальності «Харчові технології» Тетяна Гринчук отримала нагороду: безкоштовне навчання в січні 2020 року на курсах підвищення кваліфікації в школі фермерів Фрекенхорст (Німеччина).

Вітаємо та гордимося успіхами наших цілеспрямованих та активних студентів!