У ТНТУ делегація Люблінської Політехніки презентувала освітні можливості свого навчального закладу

7 листопада 2019 року в університеті з офіційним візитом перебувала делегація з Люблінської Політехніки у складі Вєслава Сікори — канцлера та Павела Комади — заступника директора Інституту електроніки та інформаційних технологій. Метою даного візиту було ознайомити студентів університету із польським вишем, з можливостями безкоштовного семестрового навчання за програмою подвійних дипломів для магістрів нашого університету, узгодження програм подвійних дипломів та студентської мобільності в рамках Болонської системи навчання.

Студенти, зацікавлені у навчанні у польському ЗВО, мали змогу відвідати презентацію «Освітні можливості мобільності Україна - Польща» та скористатись можливістю отримати детальну інформацію, поставити ряд запитань щодо вибору міжнародної програми.

На зустрічі з керівництвом університету канцлер Люблінської Політехніки Вєслав Сікора особисто вручив Пам’ятні медалі Люблінської Політехніки за заслуги у розвитку співпраці між ЛП та ТНТУ ректору проф. Яснію Петру Володимировичу, першому проректору Митнику Миколі Мирославовичу, проректору з міжнародного співробітництва проф. Вітенько Тетяні Миколаївні, проректору з науково-педагогічної роботи Дячуку Степану Федоровичу.