Вітаємо з перемогою!

23 - 26 березня 2020 року в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу пройшов заключний етап ІІ туру Всеукраїнського конкурсу-захисту студентських наукових робіт у галузі «Нафтова і газова промисловість».

Студенти з усіх регіонів України взяли участь у конкурсі, який відбувався у чотирьох номінаціях: нафтогазова інженерія (видобування, буріння, транспортування нафти і газу); електроенергетика та вимірювальна техніка; економіка та управління підприємствами нафтогазового комплексу; геологія, геофізика та безпека довкілля.

Наш університет на конкурсі у номінації «Економіка та управління підприємствами нафтогазового комплексу» представила студентка кафедри економіки та фінансів Гула Інна (гр. ПФ-31) та її науковий керівник доцент кафедри економіки та фінансів, к.е.н. Тимошик Наталія Степанівна.

Студентка Гула Інна представила наукову роботу на тему «Ефективна нафтова промисловість як основа енергетичної незалежності України» і за підсумками конкурсу здобула ІІ місце та була нагороджена дипломом другого ступеня.

Вітаємо студентку кафедри економіки та фінансів Гулу Інну (спеціальність 072 «Фінанси, банківська справа та страхування») з перемогою і бажаємо їй подальших наукових здобутків!

Більш детально про хід конкурсу можна дізнатися за посиланням: https://www.nung.edu.ua/event/іі-тур-всеукраїнського-студентського-конкурсу-в-галузі-«нафтова-і-газова-промисловість»