Почесний Консул Ярослав Візняк відвідав ТНТУ

4 червня 2020 року у рамках робочого візиту університет відвідав Почесний Консул Литовської Республіки в місті Тернополі та Тернопільській області Ярослав Візняк. Гість зустрівся з керівництвом університету: ректором проф. Петром Яснієм та проректором з міжнародного співробітництва проф. Тетяною Вітенько.

На зустрічі обговорювалися питання співпраці між литовськими та українськими партнерами, можливі шляхи подальшого розвитку взаємних контактів у галузі науки, техніки та вищого шкільництва.

Варто зазначити, що між Тернопільським національним технічним університетом імені Івана Пулюя та литовськими компаніями району Таураге триває співробітництво, започатковане з ініціативи представників органів місцевого самоврядування Литви та України. На базі литовських закладів студенти нашого університету успішно проходять виробничу та навчальну практики, здобуваючи нові знання та міжнародний досвід.

Сподіваємось, що ця зустріч, перша після тривалої карантинної перерви, буде знаковою і розпочне новий етап міжнародної діяльності ТНТУ.