Продовжуємо та розширюємо співпрацю з європейською ІТ компанією UNICORN

26 жовтня 2020 року кафедрою комп’ютерних систем та мереж була проведена онлайн зустріч для студентів факультету комп’ютерно-інформаційних систем і програмної інженерії з представниками компанії Unicorn — відомим європейським виробником IT-рішень у сферах енергетики, промислового виробництва та банків.

Під час зустрічі студенти дізналися про досвід компанії в галузі автоматизації процесів на європейських ринках та плани Unicorn щодо продовження співпраці із ТНТУ, яка триває впродовж двох навчальних років, а також її розширення, зокрема — до запровадження дуальної форми освіти для студентів спеціальностей «Комп’ютерна інженерія» та «Інженерія програмного забезпечення».

Також студенти мали можливість ознайомитися із сучасними трендами проєктування та розробки складних комп’ютеризованих систем та досвідом Unicorn в галузі автоматизації процесів на європейських ринках.

Компанія Unicorn й надалі планує забезпечувати можливість найкращим студентам, після успішного проходження практики, доступ до корпоративних тренінгів та подальше працевлаштування. Студенти-практиканти, які найкраще себе зарекомендують, будуть працевлаштовані та поповнять ряди проєктних команд.

В результаті зустрічі досягнуто домовленості про проведення семінарів для студентів факультету впродовж 2020-2021 навчального року. Під час семінарів представники компанії Unicorn поділяться власним досвідом розробки комп’ютерних систем та проведуть ряд практичних занять, що дасть змогу студентам спробувати свої сили в проєктуванні систем на базі нової розробки компанії — Unicorn Application Framework.