Студент року

Щороку напередодні міжнародного Дня студента з ініціативи обласної організації профспілки працівників освіти та науки проводиться конкурс «Студент року», який має за мету залучення студентської молоді Тернопільщини до активної наукової, творчої та громадської діяльності. Цьогорічний фінал конкурсу, у зв’язку з епідемією грипу, був перенесений на 10 лютого.

Відзначення кращих студентів проводилося у п’ятьох номінаціях: студент-науковець, митець, громадський діяч, спортсмен, профспілковий лідер. Крім цього, у рамках урочистої частини фіналу «Студента року» відбулося нагородження переможців у конкурсах на кращого профспілкового лідера серед учнівської та студентської молоді, та вручення премій ім. І. Пулюя, С. Подолинського, В. Вихруща.

Результатів конкурсів є приємними для нашого університету, адже шістьох студентів ТНТУ було відзначено дипломами та преміями. Тому щиросердечно вітаємо:

Зварича Ігоря, студента п’ятого курсу факультету економіки та підприємницької діяльності — з нагородженням дипломом І-го ступеня та присвоєнням звання «Лауреат обласного конкурсу на кращого профспілкового лідера серед учнівської та студентської молоді»;

Базара Мар’яна, студента п’ятого курсу механіко-технологічного факультету — з присвоєнням йому звання лауреата обласної премії імені Івана Пулюя.

Халілова Різу, студента п’ятого курсу факультету переробних та харчових виробництв — із зайнятим ІІ місцем у номінації «Прометей науки»

Дмитрів Оксану, студентку другого курсу факультету управління та бізнесу у виробництві — із ІІ місцем у номінації «Вдалий старт»

Бакан Вікторію, студентку п’ятого курсу факультету економіки та підприємницької діяльності — з присвоєнням їй звання лауреата обласної премії імені С. Подолинського.

Гнатович Марію, студентку четвертого курсу електромеханічного факультету — з відзначенням її грамотою управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації.

Кравець Олег,
голова студентського профкому