Літній молодіжний міжнародний форум

З 20 по 30 липня у освітньо-мистецькому центрі «Політехнік» проходив літній молодіжний міжнародний форум «CACTUS'10» (Community Action Ukrainian Style) за участі 20 представників США, Польщі, Киргизстану, Нігерії та 70 учасників із 15 областей України.

Співорганізаторами та партнерами форуму стали Миколаївська міська молодіжна громадська організація «Іскра», Європейський молодіжний парламент, Корпус Миру в Україні та Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя.

Метою форуму є надання активній українській молоді (16-20 років) навичок соціального лідерства та зацікавлення власних громадських ініціатив. Під час форуму учасники мали нагоду в інтерактивній англомовній атмосфері отримати вміння працювати в команді, планувати та проводити власні соціальні корисні проекти.

30 липня у актовому залі ОМЦ «Політехнік» відбулася презентація проектів форуму та шоу талантів учасників форуму. В результаті роботи форуму розроблено 15 соціальних проектів із розвитку творчих та креативних здібностей дітей, подолання згубних звичок молоді, покращення благоустрою міст для реалізації у своїх 15 регіонах України.

Організатори дякують усім за підтримку у проведенні форуму «CACTUS'10».

До Вашої уваги офіційне видання форуму «The Needle News»