Всеукраїнський чемпіонат зі стратегічного менеджменту

22 вересня 2010 року о 13:00 в Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя (вул. Руська, 56 ауд. 58) розпочнеться презентація Всеукраїнських змагань з стратегічного менеджменту GMC Junior 2010.

Всеукраїнські змагання з стратегічного менеджменту GMC Junior орієнтовані на студентів 3-5 курсів незалежно від спеціальності. Реєстрація учасників змагань розпочалася 6 вересня і триватиме до 17 жовтня! Планується залучити близько 10000 студентів зі всієї України! Це 2048 команд з яких тільки 8 потраплять до фіналу!

Це онлайн бізнес-симуляція, фінальні тури якої пройдуть в м.Києві. В основі бізнес-гри лежить фінансова модель діяльності виробничої компанії з обігом більш, ніж 200 млн. євро. Команда складається з 3-5 чоловік, які є Радою Директорів віртуальної компанії: директор з маркетингу, директор з персоналу, директор зі збуту, директор з управління персоналом, фінансовий директор. Задача команди — вивчивши історію розвитку компанії за попередні періоди, розробити і впровадити стратегію її ефективного розвитку. Протягом 5 віртуальних кварталів (3 дні в режимі реального часу) команди приймають десятки управлінських рішень, конкуруючи між собою. Переможцем є команда, якій протягом змагання вдається отримати найбільшу вартість акцій на фондовому ринку.

Головною перевагою змагань для студентів — можливість отримати практичний досвід в управлінні бізнесом, розвинути лідерські навики. Також, кращі з кращих отримають можливість пройти стажування в найбільших компаніях України, і все це буде підкріплюватись подарунками для учасників змагань від наших партнерів: “Ernst & Young”, InBev, Microsoft, Olympus, Profiles International, «Бізнес», МЕТА, Перший Діловий та іншими.

Офіційний сайт змагань — http://gmc.in.ua

Слідкуйте за нашими новинами в соціальних мережах: