Ярмарка професій для молоді

Вибір професії — надзвичайно важливий крок у житті молодої людини. Тому з метою інформування випускників шкіл міста Кузнецовськ про професії та можливості їх отримання у навчальних закладах України, ознайомлення з умовами вступу та формами навчання 19 жовтня 2010 року Кузнецовським міським центром зайнятості проведено щорічний ярмарок професій.

Вже стало доброю традицією представляти Тернопільський національний університет імені І.Пулюя на різноманітних освітніх ярмарках. Тому представники університету відвідали Ярмарок професій для молоді в рамках міського молодіжного форуму «Готуємось до вибору майбутньої професії» в м. Кузнецовську.

Для якісного висвітлення інформації про ТНТУ ім..І.Пулюя був облаштований консультаційний пункт із матеріалами: презентаційними буклетами, брошурами, альбомами про історію заснування університету, підготовленими до його 50-річчя та ін. Також презентація університету передбачала трансляцію відеоролика про університет по ноутбуці.

Про університет учням та випускникам розповідали заступник директора з маркетингу Центру довузівської підготовки к.е.н., доц. Семенюк Світлана Богданівна та заступник декана електромеханічного факультету к.т.н., доц.. Оробчук Богдан Ярославович.