«Електронна бібліотека України»

Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя приєднався до проекту ELibUkr «Електронна бібліотека України».

З метою якісного інформаційного забезпечення розвитку науки та освіти в Україні, організації доступу до світових інформаційних ресурсів та створення власних академічних ресурсів, започатковано проект «Електронна бібліотека України: створення Центрів знань в університетах України».

Реалізація проекту дасть можливість забезпечувати, підтримувати та вдосконалювати інформаційну базу, необхідну для навчальної та науково-дослідницької роботи українських учених і фахівців та відповідні механізми обміну інформацією з метою інтеграції українських науковців до міжнародної світової академічної спільноти.

Києво-Могилянська Фундація Америки є ініціатором проекту, який започатковано за фінансової підтримки Регіональної Місії Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в Україні, відповідає за реалізацію проекту та його управління, в т.ч. скликання Наглядової Ради, Виконавчої Ради та Дорадчої Ради проекту.

В межах проекту ELibUkr «Електронна бібліотека України» діє електронна доставка документів, електронних копій статей з міжнародних наукових журналів.

Послуга надається науковцям та викладачам університетів, що є учасниками проекту. Замовлення виконується в межах ресурсів проекту.

Замовлення надсилати на електронну адресу координатора проекту у ТНТУ імені І.Пулюя Онисько Г.Я.

Формат замовлення: Автор. Назва. Джерело. Рік. Том (випуск, число). Сторінки.

Замовлення у скороченому вигляді не приймаються!

Корисні посилання:

1.  Бруй О. М. ELibUkr-OA: мультидисциплінарний відкритий електронний архів для українських вчених[Електронний ресурс] / Оксана Миколаївна Бруй // Науково-практичний семінар „Українські репозитарії відритого доступу: проблеми, досвід, перспективи“, ТНТУ, 18 листопада 2010 р. : презентація доповіді. — Тернопіль, 2010. — С. 1—30.