Семінар на тему: "Вища технічна освіта та виробництво – пошук і впровадження ефективних методів підготовки фахівців інженерно-технічних спеціальностей"

З метою взаємного обміну досвідом та працевлаштування випускників 10 лютого 2011 року на базі ТНТУ ім.І.Пулюя спільно з представниками агрохолдингу "Мрія" було проведено семінар на тему: "Вища технічна освіта та виробництво – пошук і впровадження ефективних методів підготовки фахівців інженерно-технічних спеціальностей".

Активно долучились до цієї зустрічі студенти випускних курсів механіко-технологічного факультету та факультету переробних і харчових виробництв.

Присутній на зустрічі ректор університету Петро Ясній повідомив, що технічний університет і агрохолдинг «Мрія» підписали договір про співпрацю. Компанія надзвичайно зацікавлена у фахівцях, яких готує університет. Ці слова підтвердила менеджер агрохолдингу, Дарія Граєва, заявивши, що агрохолдинг нині обробляє 241 тисячу гектарів землі, а планує 1 мільйон гектарів. «Без Вас, шановні студенти, ми не зможемо обійтися!». Зустрічна пропозиція пролунала і від викладачів університету, які запропонували компанії «Мрія» підвищувати освітній рівень своїх фахівців в аспірантурі вузу.