Стажування в Німеччині

24 березня 2011 року в ТНТУ ім.І.Пулюя пройшла презентація літніх програм стажування в Німеччині «АПОЛЛО».

АПОЛЛО - це асоціація по співробітництву в області екології, сільського господарства та розвитку села в Східній Європі, заснована в 1991році на фоні переломного періоду в країнах Східної Європи. Ціллю членів Союзу є підтримка аграрного сектору і сільської місцевості в Східній роботі, що є однією з умов політичного і соціального розвитку цих країн.

З огляду на можливості розвитку східноєвропейського аграрного сектору та його значення для Західної Європи в центрі діяльності Асоціації знаходиться навчання молодих керівників в галузі сільського господарства.

АПОЛЛО проводить уже 20-ту чотирьохмісячну практику для студентів аграрних спеціалізацій з Росії, України, Білорусії. Починаючи з 2005 року, головна увага приділяється українській програмі.

Практика проходить на німецьких сільськогосподарських підприємствах та супроводжується семінарами.

Крім цього, студенти удосконалюють розмовну німецьку мову на занняттях і в побуті під час проходження практики.

Особливо успішним учасникам програми надається допомога та підтримка при оформленні заяв для отримання стипендії та можливість проходження спецпрактики.

З більш детальними умовами практики студентів нашого університету ознайомила представник Асоціації АПОЛЛО, Юдіт Нарвольд.

Всім бажаючим, які хочуть проходити практику та вивчати (удосконалювати) німецьку мову звертатись у Центр іноземних мов (каб.307, корпус 1).

Телефон для довідок 252976 (відділ міжнародних зв'язків).