Регіональна науково-практична конференція
«Інноваційні підходи в управлінні навчально-науково-виробничими системами в умовах суспільних та інституційних трансформацій»

Запрошуємо викладачів, аспірантів, магістрантів, науковців і практиків взяти участь у роботі Регіональної науково-практичної конференції «Інноваційні підходи в управлінні навчально-науково-виробничими системами в умовах суспільних та інституційних трансформацій». Конференція відбудеться 19 травня 2011 року о 11-00 на базі факультету управління та бізнесу у виробництві Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, експериментальної науково-дослідної лабораторії «ЕЛІТА» (ТНТУ, корпус №7, вул. Микулинецька, 46, ауд. 304).

Тематичні напрямки роботи конференції:

  1. Стратегічні аспекти інноваційного розвитку
  2. Інноваційні механізми забезпечення стабільного розвитку організацій
  3. Проблеми впровадження інновацій на мікро- та макрорівні
  4. Моделювання інноваційного розвитку
  5. Психологічний підхід в управлінні людськими ресурсами в умовах суспільних трансформацій
  6. Актуальні проблеми розвитку особистості в теорії та практиці сучасної психології
  7. Інноваційні аспекти організації навчально-виховного процесу в умовах демократичної трансформації гуманітарної освіти
  8. Використання новітніх технологій при вивченні іноземних мов.

Для участі у роботі конференції (публікації тез у збірнику) необхідно до 30 квітня 2011 року надіслати електронну версію заявки та тез доповіді на електронну адресу: nelya.zhuk@gmai..com. Рекомендована назва файлів: Прізвище_Заявка, Прізвище_Тези). Друковану версію заявки та тез доповідей необхідно подати до 30 квітня 2011 року секретарю Жук Неонілі Ігорівні (м. Тернопіль, ТНТУ ім. І. Пулюя, вул. Руська, 56, (корпус №7, к. 214) кафедра менеджменту у виробничій сфері.

Збірник тез доповідей буде виданий до початку роботи конференції. Придбати збірник можна під час проведення конференції.

Під час роботи конференції можна подати наукову статтю для опублікування у фаховому електронному науковому виданні «Соціально-економічні проблеми і держава». Статті мають відповідати вимогам означеного видання та можуть бути опубліковані за рішенням редакційної колегії.

Телефони для довідок:

(0352) 23-64-44 — кафедра менеджменту у виробничій сфері)
(067) 698-50-47 — Жук Неоніла Ігорівна