День факультету економіки і підприємницької діяльності

19 травня 2011 року у актовому залі ОМЦ «Політехнік» відбувся День факультету економіки і підприємницької діяльності, приурочений 3 річниці з дня заснування.

Свято було вельми цікавим, різноманітним та вдалося на славу.

Проводити цей захід випало першокурсникам — чарівній Лідії Дерень та неперевершеному Миколі Процюку. А розпочалось свято із внесення державного прапора, хоругви факультету та виконання гімну України.

Привітальне слово виголосила декан факультету — Ціх Галина Володимирівна.

Величним і торжественим був момент нагородження кращих студентів та викладачів. Незабутніми і яскравими запам'ятались усім присутнім виступи новоствореної команди КВН «ЕНКА», команди КВН «Медогляд», танець двох запальних брюнеток, як і танець 4-ох дівчат із групи «БЮТІ СТАЙЛ», не залишив байдужим нікого філософський танок про Добро і Зло, який виконували студентки груп БО і БК-41. Також на святі лунала ПІСНЯ, що йшла від серця Лукашик Ірини, Дупак Вікторії (учасниці шоу Х-фактор), Шаповала Ігора, фольклорного ансамблю «Оберіг» та багатьох інших гостей, що прийшли в цей вечір привітати своїх друзів — ФАКУЛЬТЕТ ЕКОНОМІКИ І ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ.

Як доказ прекрасного свята — ці чудові фотографії.