Літературна зустріч

16 червня 2011 року у читальній залі науково-технічної бібліотеки ТНТУ ім.І.Пулюя відомий сучасний український письменник Анатолій Дністровий представив продукцію київського видавництва «Грані-Т» ― лідера українського книжкового ринку. Видавництво презентувало популярну книжкову серію “De Profundis”, а також літературні новинки 2011 року (книги літературознавця Леоніда Ушкалова, відомого історика Ярослава Грицака, музичного критика Олександра Євтушенка, збірку есе «Страсті за Бандерою», а також книги Івана Андрусяка, Євгенії Кононенко, Степана Процюка та інших авторів серії).

Водночас Анатолій Дністровий, який до речі родом із Тернополя, презентував нову власну книгу «Письмо з околиці», яку автор жартома окреслює як «ultra lait публіцистика». До неї увійшли мікроесеї, авторські колонки, вибрані статті, записи з нотатника й блоґу, більшість з яких упродовж 2000–2009 років широко друкувалася в часописах та інтернет-виданнях.

Під час зустрічі можна було придбати книги серії “ De Profundis" за ціною видавництва, а також всі охочі мали можливість особисто поставити запитання автору та отримати його автограф.