Випускний вечір
факультету економіки і підприємницької діяльності

В Тернопільському національному технічному університеті ім.І.Пулюя триває естафета випускних заходів. 30 червня 2011 року урочистий випускний вечір провів факультет економіки і підприємницької діяльності.

Вручення дипломів відбувалось у святковій атмосфері актового залу ОМЦ «Політехнік». Дипломи вручали: декан факультету Ціх Галина Володимирівна та заступник декана Співак Сергій Михайлович.

Прийшли привітати випускників: ректор університету Ясній Петро Володимирович, проректор з наукової роботи Рогатинський Роман Михайлович, завідувач кафедри промислового маркетингу Федорович Роман Володимирович та професор кафедри фінансів, обліку і контролю Білоус Ольга Степанівна. Щирі побажання та слова подяки переплітались з українською піснею та класичними творами музичного мистецтва, а в завершення свята під мелодію тернопільського вальсу танцювали випускники, декан, викладачі.

Свято закінчилося, попереду нові горизонти. Але радісні, піднесені емоції, приємні спогади про навчання залишаться з бакалаврами, спеціалістами та магістрами на все подальше життя!

Успіхів вам та удачі у реалізації задумів та планів! Щасти!