Освітній семінар "Агроперспектива - 2011"

3 листопада 2011 року в ТНТУ ім.І.Пулюя відбулося відкриття освітнього семінару для студентів "Агроперспектива", який зібрав учасників з усієї України.

У відкритті семінару брали участь Іван Полянський - керівник блоку "Заставна" Агрохолдингу Мрія, Максим Нарбут - координатор програми Завтра.ua. Фонд Пінчука, Петро Ясній - ректор Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, Наталія Бобяк - керівник сектору науково-методичного центру аграрної освіти Мінагрополітики.

Семінар тривав з 3 по 6 листопада. 4 листопада учасники семінару здійснили виїзд на виробничі потужності компанії "Мрія Агрохолдинг". На базі ТНТУ ім.І.Пулюя відбулося проведення основної програми заходів. 30 кращих студентів аграрних вузів України взяли участь у спеціальних сесіях, де отримали інформацію про сучасний аграрний бізнес, світові тенденції та нові технології у сільському господарстві на базі "Мрія Агрохолдинг". Учасників було відібрано за результатами конкурсу серед студентів 4-6 курсів. Організаторами конференції виступили Фонд Віктора Пінчука спільно з "Мрія Агрохолдинг".

«В Україні розташована 1/4 найкращих світових чорноземів. Майбутнє України, як світової житниці, у руках молоді. Від того, наскільки підростаючі агрономи володітимуть своєю професією, залежатиме місце України на агропромисловій карті світу. Молодіжна конференція це ще одна можливість наблизити молодих спеціалістів до сучасних потреб агробізнесу, надати їм практичних знань та першого досвіду», – коментує мету програми Владислав Луговський, директор з виробництва "Мрія Агрохолдинг"

Коротка довідка. "Мрія Агрохолдинг" – провідна агропромислова компанія України, один з найефективніших виробників сільськогосподарської продукції. Компанія використовує новітні методи ведення сільського господарства: сучасну техніку та технології. Компанія заснована у 1992 році. "Мрія" обробляє 240 тис.гектарів родючих земель в Тернопільській, Хмельницькій, Івано-Франківській, Чернівецькій, Львівській областях. Агрохолдинг вирощує пшеницю, цукровий буряк, картоплю, ріпак, кукурудзу, ячмінь і гречку.