Кафедра харчової біотехнології і хімії

Структура кафедри

  • Лабораторія органічної хімії – корпус №2, ауд. 23, вул.Руська, 56
  • Лабораторія аналітичної хімії – корпус №2, ауд. 24, вул.Руська, 56
  • Наукова лабораторія – корпус №2, ауд. 26, вул.Руська, 56
  • Лабораторія технології молока і молочних продуктів – корпус №2, ауд. 27, вул.Руська, 56
  • Лабораторія біохімії – корпус №2, ауд. 28, вул.Руська, 56
  • Лабораторія технології борошняних і кондитерських виробів– корпус №5, ауд. 10, вул.Танцорова, 2
  • Лабораторія технологій харчових виробництв - корпус №5, ауд.12, вул.Танцорова, 2
  • Лабораторія оцінки якості сировини і харчової продукції - корпус №5, ауд.15, вул.Танцорова, 2
  • Науково-дослідна лабораторія технологій, аналізу і експертизи харчової продукції і води – корпус №5, вул.Танцорова, 2
13 вересня 2021 року