V Міжнародна науково-технічна конференція
«Стан і перспективи харчової науки та промисловості»

Організатори:

  • Міністерство освіти і науки України
  • Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя (Україна)
  • Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнології ім. С.З. Ґжицького (Україна)
  • Могильовський державний університет продовольства (м. Могильов, Республіка Білорусь)
  • Польська академія здоров’я (м. Жешув, Республіка Польща)
  • Slovar University of Agriculture in Nitra (Словаччина)
  • Національний університет «Львівська політехніка» (Україна)
  • ГО «Науково-технічне товариство» (Україна)

Дата проведення: 10 – 11 жовтня 2019 року.

Напрямки роботи конференції:

  • Інноваційні технології виробництва харчових продуктів;
  • харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти;
  • безпечність і контроль якості харчових продуктів;
  • процеси та апарати харчових виробництв.

Робочі мови конференції: українська, англійська, польська, російська.

Реєстраційну форму, електронну версію відредагованих тез та копію квитанції про оплату оргвнеску необхідно надіслати на електронну або поштову адресу оргкомітету до 27 вересня 2019 р.

Адреса оргкомітету
вул. Руська, 56, м.Тернопіль 46001
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Тел. (0352) 52-91-39, факс (0352) 254983
Науковий секретар:
Лялик Анастасія Тарасівна (асистент)
Тел.+38 0977205917
e-mail: kafedra.hb@gmail.com