Міс ТНТУ

25 квітня 2012 року відбувся фінал конкурсу «Міс ТНТУ». Організатори заходу — активісти студентського профкому, поставили собі за мету подарувати студентам університету гарний настрій напередодні екзаменаційної сесії.

За перемогу змагалися одинадцять красунь: Тереза Замора (ФІС), Тетяна Деркач (ЕМФ), Аліна Ломова (ФПД), Юлія Василюк (МТФ), Анастасія Стефанишин (ФКТ), Ірина Пелех (ФПД), Ольга Лучейко (ЕМФ), Катерина Романовська (МТФ), Зоряна Герасименко (ФБВ), Вікторія Дупак (ФПД), Христина Репета (ЕМФ).

Головну корону у конкурсі краси «Міс ТНТУ» виборола студентка факультету підприємницької діяльності Вікторія Дупак.

Програма конкурсу була вельми насиченою, а тому глядачів чекало феєричне шоу. Красива модельна зовнішність, чарівні усмішки та драйвовий настрій створили у залі просто неймовірну атмосферу. Підтримати дівчат прийшли рідні та близькі люди, друзі та знайомі, від оплесків та вигуків на підтримку улюблених учасниць зал практично не замовкав. Можна з упевненістю сказати — свято вдалося на славу.

Незважаючи на невеличке хвилювання, адже багато конкурсанток до цього ніколи не брали участі у заходах такого масштабу, на сцені дівчата виступили «на ура». Результати засвідчили хорошу підготовку учасниць і те, що у цей конкурс вони вклали немало зусиль.

У першому конкурсі — «Біла вечірка», глядачі побачили учасниць у прекрасних білих сукнях, які розкрили їх справжню ангельську красу. Дівчата ніби не ходили, а кружляли по подіумі, неначе прекрасні сніжинки, які тільки що спустились з неба. Для другого конкурсу, який мав назву «Образ квітки», кожна з дівчат спеціально готувала собі сукню у вигляді певної квітки, максимально відтворивши її образ. Отож, як це не дивно, але по сцені неначе дефілювали, і троянда, і мак, і лілія, і волошка і багато інших квіткових барв. У конкурсі «Етностиль» дівчата предстали в українських національних костюмах. Глядачі мали можливість переглянути 11 різновидів національних костюмів, причому жоден фасон не повторювався, кожна красуня показала свою індивідуальність та оригінальність. У наступному конкурсі дівчата тішили глядачів своїми талантами. Вони співали, танцювали, розповідали про своє волонтерство, показували власну колекцію одягу, кухарські здібності. Проте, більшість красунь віднесли до списку своїх талантів любов до фотографії, а точніше — вміння бути фотомоделлю. Наприкінці програми дівчата продефілювали у вечірніх сукнях та взяли участь у доволі важливому конкурсі, в якому ще раз довели краса та розум – єдине ціле жіночої сутності. Конкурсанткам ставили несподівані та каверзні запитання, пов’язані з життєвими цінностями, курйозними випадками та цікавими життєвими ситуаціями, проте, жодна з дівчат не розгубилась, відповідь кожної була гідна справжньої королеви.

Врешті, після довгих вагань, судді визначили переможниць. Кожній дівчині дісталась, безумовно, заслужена номінація. І як вже зазначалось, перше місце у конкурсі “Міс ТНТУ-2012” посіла майбутній бухгалтер-обліковець Вікторія Дупак.

Список переможниць:

  • Міс ТНТУ-2012 Вікторія Дупак (18 р.)
  • І віце-міс ТНТУ-2012 Анастасія Стефанишин (19р.)
  • ІІ віце-міс ТНТУ-2012 Ірина Пелех (19 р.)
  • ІІІ віце-міс ТНТУ-2012 Зоряна Герасименко (21 р.)

Член студентського профкому
Грушицький Олег