Різдвяний концерт

Різдво — особливе свято, це час, коли кожен очікує дива і вірить у нього. Чомусь саме в ці дні хочеться змінити все на краще, зробити багато добрих справ, більше приділити уваги своїм рідним, більше зробити добрих справ для ближніх. Але часто буває й так, що ми заклопотані бігаємо по магазинах, шукаємо подарунки, думаємо, як би оригінально прикрасити ялинку, оселю, накрити святковий стіл і забуваємо про головне — про свято у душі.

Заторкнути струни душі може лише музики і не просто музика, а МУЗИКА РІЗДВА.

Чарівні різдвяні мелодії можна було почути 20 грудня 2012 року в освітньо-мистецькому центрі «Політехнік», де відбувався різдвяний концерт.

«Темненькая нічка», «Що то за предиво», «Нова радість стала», «Дивная новина», «Колядка» («2000 років тому»), «Нині радість нам усім», «Різдво», «Во Вифлеємі», «Спи Ісусе, спи» такими колядками усіх присутніх порадували Андрій Бойчук (гр. МБ-21), Попадюк Оксана (гр. КА-21), Процик Оксана (гр. БП-21), Марків Оксана (гр. КТ-21), Кузьмінська Наталя (гр. МРс-31), Грицишин Ірина (гр. КБ-31), Кульпа Віра (запрошена виконавиця), Ковтун Альона (гр. РМ-41) та Петращук Олександра (гр. РМ-31), а прекрасною ведучою свята та помічником у створенні сценарію була Бакан Аліна (гр. БФ-41), технічна підтримка та відеомонтаж — Міщук Дмитро (гр. КА-31). Ну і звичайно, як же ж не сказати про авторів неперевершеного різдвяного дійства — це Кліщ Микола (мистецький керівник університету) та Шаблій Ігор (організатор мистецьких заходів).

В цей вечір на студентів очікував ще один приємний сюрприз. Страхова компанія «Скайд», яка є офіційним страхувальником студентів нашого вузу, подарувала плазмовий телевізор студентському гуртожитку №2. Цей гуртожиток визнаний кращим студентським гуртожитком університету. Також отримали подарунки від студентського профкому переможці в номінації «Краща студентська кімната».

Привітала переможців конкурсу та подякувала усім, хто долучився до цього свята начальник відділу виховної роботи та зв'язків з громадськістю Децик Оксана Ярославівна. Вона зазначила, важливим є не кількісний, а якісний склад тих, які здатні співпереживати та розділити радість свята із ближніми. Саме таким, різдвяно-затишним і родинним, запам'ятався цей концерт кожному, хто відчував і відчуває СВЯТО У ДУШІ.

Христос рождається!
Славімо Його!