Посвята першокурсників у студенти

2 жовтня 2013 року у парку «Загребелля» відбулася традиційна, неформальна та дружня посвята у студенти першокурсників електромеханічного факультету.

Цьогорічне дійство зібрало рекордну кількість студентів: 43 із 47. Вони були розподіленні на 3 команди: «Хіросіма», «Смурфики» та «Мявчики». Студенти виконували різні конкурси, бігали із заліковими книками, отримували свої перші заліки, шукали скорочення слів із майбутньої професії. Зібравши усі підказки на ватмані, розшифровували скорочення та складами на час карту України. Команди змагалися пліч-о-пліч і проявляли командний дух.

Наприкінці посвяти було підраховано загальну кількість балів та визначено переможця, яким стала команда «Хіросіма», 2 місце зайняла команда «Мявчики», а 3 місце – команда «Смурфики».

Усі команди були нагородженні цінними призами та особливий подарунок команді-переможниці від заступника декана – додаткові бали до самостійної роботи із предмету «Введення у спеціальність».

Посвята завершилася традиційним ритуалом - відбитками рук першокурсників на ватмані, який надалі буде зберігатися як історична реліквія в архівах деканату.