Студенти ТНТУ відвідали ПрАТ «Тернопільський молокозавод»

2 грудня 2014 року студенти 4 курсу напряму підготовки «Фінанси і кредит» та к.е.н. старший викладач Маркович І.Б. відвідали ПрАТ «Тернопільський молокозавод». Це вже не перша екскурсія, яка збагачує професійні знання студентів та дає можливість побачити роботу провідних підприємств регіону.

Під час екскурсії студенти ознайомилися із особливостями технологічних процесів виробництва, побували в лабораторії перевірки молочної сировини. Крім того, відвідали апаратний цех, де відбувається пастеризація та сепарування молока, ферментаційну дільницю, на якій уже з пастеризованого молока виготовляють кисломолочні продукти.

Після цього студенти мали можливість спостерігати за розливом молочних продуктів та їх пакуванням для зберігання у складських приміщення.

Завершилася екскурсія приємною дегустацією продукції торгової марки «Молокія».

Кафедра економіки та фінансів активно сприяє ознайомленню студентів з практичними аспектами економічного життя краю і продовжує налагоджувати зв’язки з підприємствами міста Тернополя і області для проходження студентами виробничих практик і отримання інформаційної бази для написання дипломних робіт.