Новорічно-різдвяна імпреза в Тернопільській політехніці

Дивовижні та завжди довгоочікувані свята — Новий рік та Різдво Христове — уже поруч. В ці дні панує особливий настрій, а святкова атмосфера присутня не лише у наших домівках, а й на роботі, в колі друзів та колег.

Так, 23 грудня 2014 року в читальній залі науково-технічної бібліотеки ТНТУ ім.І.Пулюя відбулася новорічно-різдвяна імпреза для студентів та працівників університету.

Усіх присутніх з прийдешніми святами привітав ректор Петро Ясній. Разом із теплими словами вітань Петро Володимирович подякував співробітникам та студентам університету за плідну професійну співпрацю.

Він зазначив: «Рік, що минає, був для всіх нас непростим, але відповідальним і плідним. Завдяки натхненій та злагодженій роботі професійно-викладацького складу, усього колективу, старанному та наполегливому навчанні студентства – ми зробили впевнені кроки в науці й освіті, підготовці висококваліфікованих фахівців як технічних, так і економічних і гуманітарних спеціальностей. Я бажаю кожному з Вас оптимізму, міцного здоров’я, творчої енергії. Нехай здійснюються всі Ваші мрії, і в кожну домівку прийдуть святковий настрій та добробут, мир і злагода».

Побажання здоров’я, щастя, здійснення світлих надій та мрій стали лейтмотивом концертної програми. Чарівні різдвяні мелодії «Різдво», «Що то за предиво», «Дивная новина», «Бог ся рождає», «Нова радість стала» прозвучали у виконанні студентів Соломії Матуняк (гр. ХК-11), Оксани Попадюк (гр. КА-41), Тетяни Туріч (гр. СНс-31), Уляни Митник (гр. БМ-51), Оксани Процик (гр. БП-31). З особливим захопленням усі слухали різдвяну композицію «Спи, Ісусе, спи» у виконанні маленької Софійки Назаревич, яка із мамою Лесею Тарасівною Назаревич (викладачем кафедри української та іноземних мов) прийшла на свято.

Святкова імпреза подарувала радість наближення Різдва, гарний настрій та затишну атмосферу. Зал не просто слухав, а й колядував спільно та разом, як велика українська родина.

Організатором дійства виступив відділ виховної роботи та зв'язків з громадськістю ТНТУ.

Більше фото на сторінці Facebook(https://www.facebook.com/media/set/?set=a.800739873319180.1073741934.441612715898566&type=1)