Університетська олімпіада

У неділю, 29 березня 2015 року, в університеті була проведена олімпіада з математики, математики та фізики. В олімпіаді прийняв участь 51 учень випускних класів Тернопільських шкіл та шкіл області, з них: 41 учень брав участь в олімпіаді з математики, 10 — з математики та фізики.

Олімпіада була проведена на належному організаційному рівні. Перевірка виконаних завдань і обробка результатів здійснювалися в автоматизованому режимі з використанням сучасної комп’ютерної і проекційної техніки, що дало можливість за лічені хвилини після виконання робіт отримати результати та визначити переможців.

Переможці олімпіади:

з математики :

  • 1 місце — Блащак Іван Олександрович (100 балів);
  • 2 місце — Гонта Віталій Вікторович (90 балів), Островський Юрій Юрійович (85 балів);
  • 3 місце — Бабій Юрій Васильович (80 балів), Копина Тарас Васильович (80 балів), Вовчанський Євген Ігорович (80 балів), Гринчук Микола Ігорович (80 балів).

з математики та фізики:

  • 1 місце — Борівець Богдан Ярославович (90 балів);
  • 2 місце — Вітюк Олександр Валерійович (85 балів);
  • 3 місце — Крохмалюк Олексій Артурович (75 балів).

Переможці були нагороджені дипломами, грамотами, пам’ятними сувенірами.

Результати_Університетської_олімпіади_з_математики.pdf (PDF, 50.4 KiB) (tntu.edu.uastorage/news/00002143/Результати_Університетської_олімпіади_з_математики.pdf)

Результати_Університетської_олімпіади_з_математики_і_фізики.pdf (PDF, 26.0 KiB) (tntu.edu.uastorage/news/00002143/Результати_Університетської_олімпіади_з_математики_і_фізики.pdf)

Інформація про результати олімпіади також на сайті Центру довузівської підготовки(http://tntu.edu.ua/cdp/).