Звітно-виборча конференція профкому студентів університету

25 березня 2015 року в приміщенні залу засідань вчених рад відбулася звітно-виборча конференція Первинної профспілкової організації студентів університету.

На розгляд конференції було внесено такий порядок денний:

  1. Звіт про роботу профкому за період з 11 лютого 2010 по 25 березня 2015рр.
  2. Звіт про роботу ревізійної комісії профкому за період з 11 лютого 2010 по 25 березня 2015рр.
  3. Вибори голови профспілкового комітету.
  4. Вибори заступника голови профспілкового комітету.
  5. Вибори членів профспілкового комітету.
  6. Вибори ревізійної комісії.
  7. Вибори делегатів на обласну конференцію профспілки працівників освіти і науки.
  8. Делегування представників до складу ради обласної організації профспілки працівників освіти і науки.
  9. Делегування представників до складу правління асоціації профспілкових організацій студентів Тернопільщини.

Із звітною доповіддю про роботу профкому за період з лютого 2010 р. по березень 2015 р. виступив голова студентського профкому Олег Кравець. Підбиваючи підсумки своєї роботи, Олег Кравець інформував про діяльність комісій профкому студентів, розповів про загальне ставлення студентів до профспілкового комітету, співпрацю з органами студентського самоврядування. «Важливо те, що Профспілкова організація студентів завжди відкрита для студентів та готова прийти їм на допомогу в будь-яких ситуаціях»,— зазначив О.І. Кравець. Також він наголосив, що «вся робота, яка була зроблена, цілком і повністю заслуга не однієї людини, а команди профспілкових лідерів». Головним показником відмінної діяльності профкому стали виступи самих студентів.

Шляхом відкритого голосування абсолютною більшістю голосів було підтримано кандидатуру Кравця Олега Ігоровича на голову профспілки студентів ТНТУ.

Конференція обрала і заступника голови профспілкового комітету студентів Грушицького Олега — студента 5 курсу факультету машинобудування та харчових технологій, який за час своєї роботи у профспілці зарекомендував себе, як відповідальна та досвідчена людина, що сумлінно ставиться до покладених на нього обов’язків та добре знаходить спільну мову зі студентами.

Усі члени студентської профспілкової організації Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя сподіваються, що профспілкова спільнота ТНТУ буде лише процвітати та досягати нових висот і бажають новому складу профспілкового комітету студентів натхнення і завзяття у роботі.