Церемонія нагородження кращих іноземних студентів міста

16 травня 2015 року вперше у Тернополі відбулася церемонія нагородження кращих іноземних студентів міста «International Students Awards». Захід відбувся в освітньо-мистецькому центрі «Політехнік». Цей вечір став особливим, тому що об’єднав іноземних студентів трьох Тернопільських вишів, незважаючи на країну походження і спеціальність, яку вони здобувають.

Організатором події виступив студент 2 курсу технічного університету — Франк Авалон Оту.

Церемонія розпочалася із фотосесії та відеоінтерв’ю на червоній доріжці.

Під час церемонії було вручено нагороди у різних номінаціях, зокрема, «За успішність у навчанні» (серед цьогорічних випускників). Кращими у даній номінації серед студентів технічного університету стали:

  • Агбу Наомі Танку — краща студентка за напрямом підготовки «Електротехніка»
  • Акінболаде Бекі Робертс — краща студентка за напрямом підготовки «Менеджмент»
  • Еморува Блессінг — краща студентка за напрямом підготовки «Комп’ютерні науки»

Агбу Наомі Танку отримала також відзнаку «Леді вечора».

Окрім того, студент технічного університету Олатойе Анімашун переміг у номінації «Найпопулярніший».

Впродовж вечора гостей розважав музичний гурт, у якому грають студенти технічного університету — Боаду Квабена (гітара), Фаронбі Майкл (барабани), Каузу Едді (клавіші). Церемонія супроводжувалася виступами різноманітних музичних гуртів та сольних виконавців. У залі панувала дружня атмосфера.

Ми пишаємося, що саме в нашому університеті навчаються такі талановиті студенти! Особливу подяку висловлюємо організатору Франку Авалон Оту за чудовий вечір і позитивні емоції, які він зумів подарувати усім присутнім!