Міжнародний інноваційний форум в Одесі

7 вересня 2015 року в м.Одеса розпочав роботу Міжнародний інноваційний форум. Наш університет на міжнародному зібранні представила завідувач кафедри економіки та фінансів д.е.н., професор Панухник Олена Віталіївна.

Співорганізаторами цьогорічного Міжнародного інноваційного форуму є Національна академія наук України, Міністерство освіти і науки України, Центр досліджень науково-технічного потенціалу та історії науки ім. Г.М. Доброва, Одеський національний політехнічний університет та Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень.

В рамках роботи форуму 7 - 11 вересня 2015 року відбулася XX ювілейна міжнародна науково-практична конференція «Проблеми і перспективи інноваційного розвитку економіки».

У роботі конференції взяли участь керівники та спеціалісти міністерств і відомств, національних академій наук, обласних та місцевих державних адміністрацій, наукових установ, вищих навчальних закладів, інноваційних підприємств України та зарубіжних країн. Учасники мали нагоду ознайомитися з цікавими доповідями, обмінятися думками, налагодити нові контакти та знайомства.

Професор Панухник О.В. представила доповідь «Роль університетів у кластері “ОСВІТА-БІЗНЕС-ВЛАДА”: можливості забезпечення території фахівцями європейського рівня для розвитку регіональної інноваційної інфраструктури».

Міжнародний інноваційний форум завершить роботу 30 вересня 2015 року.