Студенти ТНТУ освоюють провідні підприємства
Західної України

30 вересня 2015 року студенти груп БМ-41 та БМс-41 під керівництвом к.е.н., доцента Зяйлик М.Ф. відвідали одне із провідних підприємств Західної України — ТОВ «Бровар». Пивоварня знаходиться у невеличкому містечку Микулинці Тернопільської області.

Під час навчальної екскурсії студентів запросили переглянути фільм про микулинецьку пивоварню «Бровар», розповіли про історію заснування броварні, процес виходу на загальнодержавний ринок, розширення асортименту та ринків збуту, співпрацю із німецькими пивоварнями, а також про сучасний стан розвитку підприємства.

Найбільш зацікавив студентів комплекс процесів від пророщування ячменю до випуску готової продукції. Варто зазначити, що лабораторія бере невід’ємну участь у процесі пивоваріння, оскільки таким чином забезпечується найвищий контроль якості готової продукції. Пивоварня «Бровар» — це єдина пивоварня на Україні, яка варить живе не пастеризоване пиво, зберігаючи стару класичну схему пивоваріння, використовуючи при цьому власну екологічно чисту натуральну сировину. Неоціненним багатством цього підприємства є джерельна вода, яка фільтрується через прошарки голубої та червоної глини. Завдяки їй та екологічно чистій сировині, високотехнологічному обладнанню, а також професіоналізму працівників, МП «Бровар» виготовляє продукцію надзвичайних смакових якостей, зберігаючи стару класичну схему пивоваріння.

Також студенти побачили сучасне обладнання від відомих світових виробників, поспілкувалися з микулинецькими пивоварами, продегустували продукцію ТОВ «Микулинецький Бровар» і повернулись з новими враженнями та знаннями.