Першокурсники факультету по роботі з іноземними студентами стали справжніми студентами

1 жовтня 2015 року на факультеті по роботі з іноземними студентами відбулася посвята у першокурсники.

Студенти приїхали на навчання із багатьох країн, зокрема, з Конго, Замбії, Зімбабве, Сенегалу, Нігерії, Єгипту, Пакистану, Ємену, Габону, Сієра-Леоне, Ліберії, Індії, Марокко.

Цьогоріч першокурсники ФРІ навчатимуться за такими напрямами підготовки: «Інженерна механіка», «Будівництво», «Автомобільний транспорт», «Менеджмент», «Електротехніка та електротехнології», «Комп’ютерні науки», «Комп’ютерна інженерія», «Програмна інженерія».

Дійство розпочалося із вітального слова декана факультету Богдана Ковалюка. Під час посвяти заступник декана Ірина Крамар ознайомила першокурсників з історією університету, його структурою, особливостями організації навчального процесу, розміщенням корпусів, правилами проживання у гуртожитку, а також представила інформацію щодо заходів, які проводяться в університеті та на факультеті.

У ході посвяти було обрано старост груп та відбулося знайомство з кураторами. З метою налагодження взаєморозуміння та дружніх відносин студенти зіграли у командну гру. А після завершення урочистостей, іноземні студенти відсвяткували початок навчального року, влаштувавши змагання із пейнтболу.

Відтепер першокурсники — повноправні члени студентської «сім’ї». Вітаємо і бажаємо Вам успіхів у навчанні, шановні студенти!