Вітаємо студенів ТНТУ — переможців XVIIІ Міжнародного Фестивалю-конкурсу студентської художньої творчості
«БАРВИ ОСЕНІ – 2015»

19 - 20 листопада 2015 року у м. Києві проходив XVIIІ Міжнародний Фестиваль-конкурс студентської художньої творчості «БАРВИ ОСЕНІ – 2015». Фестиваль-конкурс проводився з нагоди Міжнародного Дня студента серед колективів та виконавців вищих навчальних закладів у жанрах розмовного, вокально-хорового та хореографічного мистецтва з метою активізації культурно-мистецького життя студентської молоді та зміцнення творчих і дружніх зв’язків між студентами різних вузів України, а також зарубіжних країн.

У Фестивалі взяли участь представники навчальних закладів з різних куточків України (Тернопіль, Львів, Вінниця, Київ, Черкаси, Ніжин, Суми, Нова Каховка, Глухів, Кременець ), а також з-за кордону.

Тернопіль на даному Фестивалі представляли студенти ТНТУ, зокрема, у вокальному жанрі — студентка гр. БМ-21 Гарматюк Адріана, у авторській поезії — студентка гр. ЕТ-42 Соболівська Наталя, у хореографічному жанрі — танцювальний колектив «StuDDance» та його учасниці: студентка гр. ПОм-51 Горманська Вікторія, студентка гр. СН-51 Ярощук Катерина, студентка гр. ПМ-31 Біліца Ірина, студентка гр. МБ-31 Найда Тетяна, студентка гр. МА-31 Кучер Марія, студентка гр. БП-31 Королюк Оксана, студентка гр. РМ-31 Фуч Ольга, студентка гр. ХЕ-21 Шинкар Інна, студентка гр. ХІ-11 Мазур Юлія, студентка гр. ПМ-11 Мащак Анастасія (художній керівник — Пиріг Вікторія).

Наші студенти достойно представили Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя і були нагороджені дипломами лауреатів та цінними призами, а також взяли участь у Гала-концерті, який проходив у Концертній залі Європейського університету. Зокрема, Диплом лауреата І ступеня у хореографічному жанрі отримали дівчата з танцювального колективу «StuDDance», Диплом лауреата ІІ ступеня у вокальному жанрі отримала Адріана Гарматюк, Диплом у номінації «За майстерність виконання власного твору» отримала Наталя Соболівська.

Студенти ТНТУ також відвідали Майдан Незалежності у Києві та організували флешмоб на Хрещатику та у метро.

Вітаємо наших переможців, бажаємо їм подальших творчих звершень!!!