Студентка ТНТУ пройшла тестування на web-площадці
Data Science «Kaggle»

Студентка четвертого курсу факультету комп’ютерно-інформаційних систем і програмної інженерії (спеціальність "Інженерія програмного забезпечення") Малишівська Ілона з дисципліни «Методологія та технологія створення складних програмних систем» під науковим керівництвом д.т.н, професора кафедри програмної інженерії Пастуха Олега Анатолійовича пройшла тестування у всесвітньо відомій web-площадці Data Science «Kaggle», запропонувавши вирішення прикладної задачі «Digital recognization».

Наша студентка зайняла 267 місце із 938 учасників з різних країн світу (станом на 20.12.2015 р.) та показала високий рівень підготовки.

Запрошуємо студентів факультету комп’ютерно-інформаційних систем і програмної інженерії взяти участь у змаганнях, які проводяться на базі платформи Kaggle.com(https://www.kaggle.com/).

Kaggle.com(https://www.kaggle.com/) — це ресурс, де всі, хто займаються data science(https://en.wikipedia.org/wiki/Data_science), можуть позмагатись між собою. Крім психологічного бонусу «бути кращим, ніж решта учасників» можна отримати грошову винагороду (найбільша, що пропонувалась $500 000), а також роботу в компаніях типу Facebook та Yelp та навички вирішення реальних проблем в різних галузях. Додаткові бонуси — спілкування на форумах змагань.