День відкритих дверей у ТНТУ

20 березня 2016 року у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя відбувся щорічний профорієнтаційний захід — День відкритих дверей, на який завітали майбутні абітурієнти. Серед присутніх — випускники шкіл та студенти випускного курсу коледжів, які готують інженерів за освітньо-кваліфікаційним рівнем молодшого спеціаліста.

Ректор університету проф. Петро Ясній ознайомив майбутніх студентів та їхніх батьків з навчально-матеріальною базою, особливостями організації освітнього процесу та змінами, що відбулися у структурі ТНТУ (цьогоріч на базі університету відбулося об'єднання факультетів).

Керівництво та професорсько-викладацький колектив знайомили випускників шкіл з умовами вступу до вищого навчального закладу, з досягненнями та здобутками студентів, із перспективами майбутньої професії у разі навчання у технічному виші Тернополя. Відтак, студенти, які уже навчаються в університеті розповіли про переваги навчання у ТНТУ за програмами академічної мобільності й подвійних дипломів, а також проходження практики та стажування закордоном.

Гості побували у навчальних кабінетах та лабораторіях, комп'ютерних класах.