Талановиті студенти представили ТНТУ на Відкритому міському студентському пісенному фестивалі-конкурсі «Окрилені піснею»

17 листопада 2016 року у ПК «Березіль» ім. Л. Курбаса відбувся фінальний тур та гала-концерт міського студентського фестивалю-конкурсу «Окрилені піснею 2016», де у номінації «Народна пісня» друге місце посіла студентка ТНТУ Адріана Гарматюк. Святкове дійство було приурочене до Міжнародного студентського дня.

Участь у відбірковому турі пісенного конкурсу взяли четверо студентів Тернопільського національного технічного університет імені Івана Пулюя: Адріана Гарматюк (факультет економіки та менеджменту), Соломія Матуняк (факультет інженерії машин, споруд та технологій), Дмитро Павлюк (факультет комп'ютерно-інформаційних систем і програмної інженерії), Борис Шамчук (факультет інженерії машин, споруд та технологій). Та за результатами першого туру до фіналу конкурсу потрапили лише дівчата.

Під час фінального туру та гала-концерту прекрасні представниці ТНТУ гідно представили наш виш та продемонстрували високий рівень вокальної майстерності. Адріана Гарматюк виконала українську народну пісню «Чом ти не прийшов», за що, як переможець, нагороджена Дипломом лауреата II премії Відкритого міського студентського пісенного фестивалю-конкурсу «Окрилені піснею». А у виконанні Соломії Матуняк прозвучала пісня Спиридона Черкасенка та Петра Батюка «Тихо над річкою», дівчина відзначена Дипломом учасника цього ж конкурсу.

Вітаємо Адріану Гарматюк та всіх наших учасників! Творчої наснаги Вам, успіхів та перемог у нових конкурсах!