Наукові перемоги студентів факультету інженерії машин, споруд та технологій

II етап Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом «Транспортні технології» зі спеціальності „Організація перевезень і управління на транспорті” відбувся у Дніпропетровському національному університеті залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна 11 - 14 квітня 2017 року.

У заході взяли участь студенти провідних вищих навчальних закладів України, які здійснюють підготовку спеціалістів у галузі транспортних технологій. Дніпро прийняв студентські команди із Тернополя, Луцька, Києва, Одеси, Харкова, Запоріжжя, Сєверодонецька, Маріуполя. У трьох турах 49 студентів із 14 вишів України змагались за перемогу у вирішенні задач, у конкурсі інноваційних проектів «Транспорт майбутнього» та у комп’ютерному тестуванні.

Незважаючи на високу конкуренцію, команда Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, яка була представлена студентами 4-го курсу кафедри транспортних технологій Савчук Анною та Шевчуком Віктором, виборола ІІІ місце та нагороджена дипломом.

Також за перемогу у II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади В. Шевчук відзначений грамотою за І місце у конкурсі інноваційних проектів «Транспорт майбутнього», А.Савчук нагороджена грамотою за високий рівень знань з дисципліни Логістика.

Готував студентів до олімпіади професорсько-викладацький колектив кафедри транспортних технологій ТНТУ ім. І. Пулюя у складі: завідувача кафедри, д.т.н. Поповича П.В., заступника завідувача кафедри, к.т.н. Шевчук О.С., к.т.н. Цьоня О.П., к.т.н. Дзюри В.О., к.т.н. Вовка Ю. Я., к.т.н. Бабій М.В.

Щиро вітаємо зі значними науковими успіхами колег та студентів кафедри транспортних технологій!