Перше заняття «Школи юного менеджера»

27 жовтня 2017 року відбулося перше заняття «Школи юного менеджера». Слухачами цьогорічної школи стали учні 9 та 10 класів шкіл м. Тернополя, а саме ЗОШ № 3, 9, 10, 14, 18, 19, 21, 22, 28, а також учні Великогаївської загальноосвітньої школи. Більше сорока учнів завітали до ТНТУ, щоб ознайомитися з особливостями професії менеджера, а також навчальним процесом у вищому навчальному закладі.

Із словами привітань до слухачів звернулася завідувач кафедри менеджменту у виробничій сфері Кирич Наталія Богданівна, заступник декана факультету економіки та менеджменту Гарматюк Оксана Олегівна, студентка 1 курсу гр. БА-11 Гайдучик Анна, студентка гр. БМ-31 Пастущин Олеся, студентка гр. БМ-41 Татарин Надія, а також випускниця минулорічної «Школи юного менеджера» одинадцятикласниця ЗОШ №28 Дублянко Христина. Багато хороших напутніх слів було сказано керівником «Школи юного менеджера» Юрик Наталією Євгенівною, яка є куратором створених груп слухачів школи.

Перше лекційне заняття провели на тему «Значення мотивації та самомотивації в сучасному житті». З допомогою студентів гр. БМ-41 слухачі школи мали змогу зареєструватися в системі ATutor на курс «Школи юного менеджера».

Такі події є урочистими і важливими не тільки для самих учнів, але й для викладачів кафедри. Тож бажаємо слухачам та викладачам школи нових творчих успіхів та звершень!