Студенти-іноземці знайомляться з діяльністю підприємств Тернопільщини

17 квітня 2018 року студенти спеціальності «Менеджмент» груп ІБМ-12, ІБМ-13, ІБМ-32, ІБМ-42 під керівництвом д.е.н., професора Кирич Н.Б. та к.е.н., доцента Мосій О.Б. з навчальною екскурсією відвідали одне з провідних в Україні видавничих підприємств з випуску навчальної літератури — видавництво «Підручники і посібники».

Маркетолог підприємства Гап’юк Марія ознайомила студентів з виробничими потужностями та специфікою технологічного процесу виготовлення підручників, зошитів, книг, посібників. Окрім того, вона розповіла студентам про історію створення підприємства, особливості управління.

Студенти самостійно виконали нескладні операції. Велике зацікавлення у молодих людей викликала робота дизайнера. Бажаючі мали змогу спробувати себе у цій справі.

У виставковому залі студенти ознайомились з готовою продукцією, яка виготовляється на підприємстві, поспілкувалися з працівниками видавництва та дізналися про сучасні проблеми та перспективи його розвитку.

Під час навчального візиту маркетолог підприємства відповіла на численні запитання студентів, що стосувалися організаційної культури, системи мотивації, охорони праці, умов роботи тощо.