І знову перемога в інтелектуальних змаганнях!

Вітаємо з науковою перемогою студента Володимира Плотицю та кафедру транспортних технологій та механіки — учасників ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Транспортні технології та засоби в агропромисловому комплексі»!

Інтелектуальні змагання проходили на базі Центральноукраїнського національного технічного університету (м. Кропивницький).

В олімпіаді взяли участь студенти з провідних вищих навчальних закладів України, що здійснюють підготовку спеціалістів у галузі транспортних технологій.

Кропивницький зустрічав студентів з Тернополя, Харкова, Луцька, Києва, Запоріжжя, Маріуполя. У двох турах молодь з вишів України змагалась за перемогу.

Незважаючи на високу конкуренцію, студент 3 курсу Володимир Плотиця (гр. МНс-32) виборов ІІ місце та був нагороджений дипломом II ступеня.

Дякуємо професорсько-викладацькому колективу кафедри транспортних технологій та механіки: завідувачу кафедри, д.т.н. Поповичу П.В., заступнику завідувача кафедри, к.т.н. Шевчук О.С., к.т.н. Цьоню О.П., к.т.н. Дзюрі В.О., к.т.н. Вовку Ю. Я., к.т.н. Бабій М.В., к.т.н. Кучварі І.М., к.ю.н. Марценко Н.С.

Щиро вітаємо зі значними науковими успіхами колег та студентів кафедри транспортних технологій та механіки!