Студенти знайомилися з роботою провідних підприємств

Вже стало доброю традицією проводити екскурсійні поїздки на провідні підприємства України для студентів кафедри менеджменту у виробничій сфері. Так, нещодавно третьо- та четвертокурсники під керівництвом доцента Зяйлик М.Ф. відвідали ДП ПрАТ «Оболонь» у м. Красилів Хмельницької області та Львівський пивзавод ПАТ «Карлсберг Україна» у Львові.

Студенти ознайомились з історією виникнення підприємств, основними видами їх діяльності, широким товарним асортиментом, а також з шляхами розвитку та успіхом відомих підприємств. Під час екскурсії виробничими цехами працівники продемонстрували процес очищення води, підготовки сиропів, технологію виробництва напоїв. У залах сучасного виробництва студенти ознайомились із специфікою роботи машин та технологічних ліній, лінією розливу напоїв, шляхами розповсюдження продукції по території України та за її межами.

Для майбутніх управлінців ця екскурсія стала корисною та пізнавальною, адже студенти отримали багато цікавої інформації з менеджменту, маркетингу, виробництва, фінансів, реклами, збуту та персоналу.