ПОДВІЙНА ПЕРЕМОГА!

Студенти 4-го курсу групи МС-41, що навчаються за спеціальністю 133 Галузеве машинобудування спеціалізація «Машини сільськогосподарського виробництва», взяли участь у Всеукраїнських студентських олімпіадах 10 - 12 квітня 2019 року в Центральноукраїнському національному технічному університеті міста Кропивницький.

Піхоцький Владислав – спеціальність «Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва» здобув диплом ІІІ-го ступеня та сертифікат учасника.

Біленький Мирон – спеціальність «Процеси, машини та обладнання агропромислових підприємств» отримав сертифікат учасника.

Наполегливість та невтомна праця студента Піхоцького Владислава, його наукового керівника в.о. завідувача кафедри доцента Бабія Андрія Васильовича, активних працівників кафедри доцента Хомик Надії Ігорівни та старшого викладача Довбуша Анатолія Дмитровича принесли кафедрі та університету ще одну вагому перемогу. За підсумками фінального етапу конкурсу студентських наукових робіт в галузі знань «Галузеве машинобудування (машини аграрно-лісового та транспортного комплексів)», що проводився в Харківському національному технічному університеті сільського господарства імені Петра Василенка, м. Харків, робота Піхоцького Владислава посіла почесне ІІ-ге місце.

Також організатори Конкурсу відзначили наукового керівника в.о. завідувача кафедри, доцента Бабія Андрія Васильовича подякою за якісну підготовку студента-переможця.

Бажаємо всім учасникам наукових змагань міцного здоров’я, наукових злетів та фортуни у житті!