Призерами Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Металорізальні верстати та системи» стали студенти ТНТУ!

З 10 по 12 квітня у Кременчуцькому національному університеті імені Михайла Остроградського проходив II етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Металорізальні верстати та системи», в якій брали участь студенти кафедри конструювання верстатів, інструментів та машин нашого університету.

За результатами теоретичного (розв’язок завдань з теорії різання, проектування різальних інструментів, металообробного обладнання, теорії автоматичного керування, гідро- та пневмоприводу) і практичного (розробка 3-D моделі деталі та відповідної керуючої програми для верстата з числовим програмним керуванням) турів наші студенти стали переможцями і посіли наступні місця:

  • Лось Ігор Геннадійович — І місце (нагороджений дипломом І ступеня);
  • Косів Ярослав Миколайович — ІІІ місце (нагороджений дипломом ІІІ ступеня;
  • Хижняк Денис Андрійович — ІV місце.

Крім того, в командному заліку серед усіх вишів України команда Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя посіла І місце та нагороджена дипломом І ступеня.

Готували команду — завідувач кафедри конструювання верстатів, інструментів та машин д.т.н., проф. Луців Ігор Володимирович та доцент кафедри конструювання верстатів інструментів та машин к.т.н., доц. Крупа Володимир Васильович.

Вітаємо переможців ІІ етапу олімпіади, бажаємо нових творчих успіхів та досягнень нашим студентам на Всеукраїнських змаганнях та конкурсах!