ТНТУ представив освітні послуги на виставці у столиці Ефіопії Аддис-Абебі

ТНТУ взяв участь в освітній виставці «Освіта в Україні», яка була організована Посольством України у Федеративній Демократичній Республіці Ефіопія та проходила в столиці Аддис-Абебі з 3 по 5 травня.

У Посольстві України понад сотня учнів та студентів мали змогу поспілкуватись із провідним фахівцем Центру міжнародної освіти ТНТУ Людмилою Мороз та детально ознайомитись з освітніми програмами нашого університету, отримати відповіді щодо навчання іноземних громадян в університеті, їх побуту та умов проживання. Перспективні молоді ефіопці разом зі своїми батьками з цікавістю переглядали світлини та відеоролики про університет та наше місто.

У рамках поїздки було проведено зустрічі з представниками компаній, які займаються набором іноземців на навчання в Україні на технічні спеціальності. За сприяння Посольства України в Ефіопії та ТОВ «Українсько-африканська взаємодопомога» відбулися зустрічі з учнями випускних класів за місцем їх навчання. Особливо щира і дружня розмова пройшла з потенційними кандидатами на навчання — випускниками школи Ethio Parents і їх директором паном Sinfayehu Berhanu.

Взаєморозуміння, дружні стосунки та відносини, що склалися в результаті проведення заходу, сприятимуть поширенню інформації та презентаційних матеріалів про освітні пропозиції нашого університету не тільки в Ефіопії, але й в інших країнах Східної Африки, за що окрема подяка співробітникам Посольства та, зокрема, керівнику консульського відділу Олександру Босаку.