Наші студенти успішно представили ТНТУ у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Обладнання переробних і харчових виробництв»

16 - 17 травня 2019 року на базі Таврійського державного агротехнологічного університеті імені Дмитра Моторного (м. Мелітополь) відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності “Обладнання переробних і харчових виробництв”. Для визначення найкращих в Мелітополі зібралися більше ніж 100 переможці І етапу олімпіади, який проводився у закладах вищої освіти.

Наш університет на олімпіаді представляли студенти групи МО-41 Худик Олег та Конюкевич В‘ячеслав на чолі із доцентом кафедри обладнання харчових технологій Лясотою Оксаною Михайлівною.

Учасники змагались у застосуванні здобутих у процесі навчання знань, умінь і навичок, а також у професійній підготовці майбутніх фахівців зі спеціальності «Обладнання переробних і харчових виробництв».

За результатами змагань Худик Олег нагороджений Дипломом ІІІ ступеня за перемогу у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності “Обладнання переробних і харчових виробництв”. Конюкевич В‘ячеслав відзначений грамотою за високі результати при індивідуальному тестуванні.

Традиційно в рамках Олімпіади був проведений конкурс на кращі бакалаврські дипломні проекти та магістерські роботи. Магістерська робота випускниці кафедри обладнання харчових технологій Романець Надії (керівник – завідувач кафедри обладнання харчових технологій, д.т.н., проф. Вітенько Т.М.) відзначена дипломом ІІІ ступеня в номінації «Краща магістерська дипломна робота наукового спрямування».