Пишаємося досягненнями студентів факультету інженерії машин, споруд та технологій!

Упродовж 14 - 17 травня 2019 року на базі кафедри «Технологія машинобудування ім. А.О. Маталіна» Одеського національного політехнічного університету відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологія машинобудування» зі спеціальності «Прикладна механіка».

В змаганнях взяли участь 48 студентів із 23 провідних вищих навчальних закладів України, які здійснюють підготовку спеціалістів у галузі технології машинобудування.

Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя на олімпіаді представляв студент групи МТм-51 факультету інженерії машин, споруд та технологій Ласько Віктор.

За результатами змагань він посів І місце в номінації «3D моделювання та САПР ТП Вертикаль», відзначений грамотою Міністерства освіти і науки України за оригінальні технологічні рішення при виконанні завдань конкурсу серед представників класичних технічних університетів.

У межах олімпіади також відбувся Всеукраїнський конкурс магістерських та бакалаврських робіт з технології машинобудування. Пишаємося результатами конкурсу:

  • дипломна робота бакалавра ст. гр. ІМПм-51 Юсіфа Духаіра на тему «Development and technological-economic ground of body CF 8.171.137 manufacturing technology» (керівник доц. Данильченко Л.М.) серед 18 представлених робіт отримала диплом IІ ступеня;
  • дипломна робота магістра професійного спрямування випускника Смільського Степана на тему «Розроблення проекту дільниці механічного цеху для виготовлення корпуса ЖВМ 20.312 з розробленням та дослідженням технологічного процесу виготовлення профільних гвинтових спіралей з важкооброблюваних матеріалів» (керівник проф. Васильків В.В.) серед 26 представлених робіт отримала диплом IІ ступеня.

Вітаємо студентів нашого університету з високими досягненнями, бажаємо їм подальшого професійного та особистого розвитку, а керівникам і викладачам — натхнення, успіхів і нових наукових звершень!