Триває набір у групи навчання за курсом
«Організація діяльності з управління житловим комплексом» для підготовки фахівців за напрямом «Менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)»

Оголошується набір слухачів в групи при Навчальному центрі «ЕМАУ-Академія» для навчання за курсом «Організація діяльності з управління житловим комплексом» на базі факультету економіки та менеджменту Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя.

Після завершення навчання слухачі отримають сертифікат про проходження курсу «Організація діяльності з управління житловим комплексом».

Після навчання бажаючі також мають можливість пройти незалежну професійну атестацію в акредитованому органі з сертифікації персоналу (ОСП) (Постанова КМУ №1010 від 28 листопада 2018 р., що передбачає складання кваліфікаційного іспиту). За результатами професійної атестації заявник отримує кваліфікаційний Сертифікат за фахом «Менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)».

До навчання запрошуються:

  • Керівники і працівники підприємств та фізичні особи-підприємці, що займаються суміжною діяльністю з утримання будинків та прибудинкових територій;
  • Особи, що мають керівний досвід в сфері ЖКГ та відповідну базову освіту;
  • Особи, що мають досвід управління будинками ОСББ (перевагу мають практики з досвідом управління будинком).

Навчання на факультеті економіки та менеджменту Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (ТНТУ) у партнерстві з начальним центром «ЕМАУ-Академія» триватиме 72 акад. години відповідно до навчально-тематичного плану, затвердженого Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України (від 05 травня 2016 р.).

До викладання запрошуються досвідчені практики в сфері управління житлом та викладачі провідних профільних вищих навчальних закладів, а також сертифіковані спеціалісти в сфері технічного регулювання.

У м. Тернополі навчання групи слухачів навального курсу планується почати наприкінці серпня – початку вересня (орієнтовно). Дата початку навчання буде уточнено додатково.

Групи формуються згідно поданих заяв.

Навчання проводиться у відповідності до затвердженого графіку.

Тривалість навчання – 9 навчальних днів.

Вартість навчання складатиме – 6 200 грн.

Більш детальніше вартість навчання, а також вартість процедури професійної атестації дивитись тут: emau.kiev.ua/navchannja-za-fahom-menedzher-upravitel/

Складання кваліфікаційного іспиту можливе протягом півроку після завершення навчання.

Перелік документів, що має надаватися кандидатом/слухачем:

  1. Паспорт (копія).
  2. Ідентифікаційний код (копія).
  3. Копії диплому або іншого документу, що підтверджує здобуту базову освіту.
  4. Заява (за затвердженою формою).
  5. Документ, що підтверджує стаж роботи не менше 5-ти років взагалі та не менше 3-x років в сфері управління житлом або суміжних сферах. Серед таких документів можуть бути: копія трудової книжки або копії сторінок з неї з необхідними записами; копія наказу про прийняття на роботу; копія трудової угоди; для керівників підприємств, голів ОСББ/ЖБК — виписка з реєстру; ін. документи, що можуть бути надані на підтвердження досвіду роботи.
  6. Копії документів, що підтверджують додаткове навчання, підвищення кваліфікації, проходження підготовки/перепідготовки тощо.

Для попередньої реєстрації на навчання, будь ласка, заповніть наведену форму.

Форма-заявка на навчання (PDF, 292.7 KiB) (tntu.edu.uastorage/news/00003808/Форма-заявка_emau_tntu.pdf)

Подання документів можна здійснити, звертаючись за наступними адресами.

Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
м. Тернопіль, вул. Руська, 56, 2 корпус, каб. 34
Шерстюк Роман Петрович
+38 (0352) 51-97-43
+38 (067) 350-36-25
emautntu@gmail.com
м. Тернопіль, вул. Руська, 56, 2 корпус, каб. 44
Ціх Галина Володимирівна
+38 (0352) 51-97-18
+38 (067) 741-81-02
emautntu@gmail.com
Навчальний центр «ЕМАУ-Академія»
м. Київ, вул. Марії Капніст (Желябова), 2, корп. 2, оф. 301
Ольга Устименко
+38 (044) 456-24-16
+38 (067) 314-10-15
emau-study@ukr.net

В зверненні вкажіть, будь ласка, Ваші контактні дані або іншу інформацію про себе для оперативності та зручності в наданні відповіді.

Наші менеджери зв’яжуться з Вами для узгодження дати проведення навчання, а також зможуть відповісти на питання щодо надання документів.