Шановні студенти!

9 жовтня 2019 року (у середу) о 14:40 запрошуємо вас на відкриту зустріч з представниками компанії Unicorn — відомим європейським виробником IT-рішень у сферах енергетики, промислового виробництва та банків. Тема зустрічі: «Сучасні тренди проєктування та розробки складних комп’ютеризованих систем та досвід Unicorn в галузі автоматизації процесів на європейських ринках».

Минулого навчального року компанія Unicorn провела ряд теоретичних та практичних занять для студентів ТНТУ, в тому числі й в офісі компанії в м. Тернопіль.

Впродовж 2019-2020 навчального року Unicorn планує провести семінари для студентів факультету комп'ютерно-інформаційних систем і програмної інженерії, які навчаються за спеціальностями галузі знань «Інформаційні технології» за темою: «Технології проєктування та розробки складних комп’ютеризованих систем з використанням Unicorn Application Framework». Під час семінарів представники компанії Unicorn поділяться власним досвідом розробки інформаційних систем та проведуть ряд практичних занять, що дасть студентам можливість спробувати свої сили в проєктуванні систем на базі нової розробки компанії — Unicorn Application Framework.

Компанія Unicorn забезпечує можливість для студентів з високою успішністю проходження практики, доступ до корпоративних тренінгів та подальше працевлаштування. Студенти-практиканти, які найкраще зарекомендували себе, були працевлаштовані та поповнили ряди проєктних команд.

Чекаємо на вас 9 жовтня о 14:40 за адресою:
м. Тернопіль, вул. Руська, 56, читальний зал науково-технічної бібліотеки університету (ауд. 2-58).