МОН запрошує до участі у щорічному Міжнародному форумі „Innovation market”

Згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів України від 23 листопада 2016 року № 864-р 5-7 листопада 2019 року в Міжнародному виставковому центрі (м. Київ, Броварський проспект, 15) відбудеться щорічний Міжнародний форум „Innovation market”.

В рамках форуму 5 листопада 2019 року Міністерство освіти і науки України організовує проведення круглого столу „Формування інноваційної екосистеми України: виклики та можливості”, в рамках якого відбудеться семінар „Нові підходи до регіональної інноваційної політики на основі „розумної спеціалізації”.

7 листопада 2019 року за підтримки Міністерства освіти і науки України буде проведено ХІІ Міжнародну науково-практичну конференцію „Інформація, аналіз. Прогноз – стратегічних важелі ефективного державного управління”.

Форум „Innovation market”, який є ефективним інструментом для просування наукових напрацювань на ринок та залучення фінансових ресурсів для наукової та інноваційної діяльності.

Детальна інформація щодо Форуму та умови участі міститься на офіційному сайті МВЦ innovationmarket.com.ua(https://innovationmarket.com.ua/).

За матеріалами МОН